Igaz, hogy a télikabát még ott van a fogason, ha éppen el is tudtunk indulni nélküle reggel, de hamarosan – ahogyan mindig lenni szokott március közepe-vége felé, visszakerül a szekrénybe, mi pedig végre felszabadultan köszönthetjük a tavaszt. Például Visegrádon…

Tavaszi Felfrissülés csomagunk azoknak szól elsősorban, akik ez a hosszú, bár nem igazán klasszikus tél után alig várják, hogy végre a természet közelében élhessék meg a tavasz beköszöntét, egy igazán felhőtlen wellness pihenés keretein belül, Visegrád egyik legnépszerűbb, 4 csillagos szállodájában, a Hotel Visegrádban.

 


Tavaszi Felfrissülés a Hotel Visegrádban.


 

A minimum 2 éjszakás csomag részét képezi a korlátlan wellness-használat; egy lovagi torna program megtekintése a Salamon-toronyban, egy vacsora a Hotel Visegrád éttermében; illetve egy különleges királyi lakoma is a Renaissance Étteremben.

Az egészen június közepéig foglalható csomag ár/érték arányban a Dunakanyar egyik legtöbbet ígérő tavaszi ajánlata, melyre már most foglalhatóak szobáink. Foglald le most a számotokra legideálisabb időpontot!