A tenisz napjainkra már nem a mindenki számára elérhetetlen sportágak közé tartozik.
Mert vannak gyönyörű, felszerelt helyek az országban, ahol nagyszerűen teniszezhetünk, ha kedvünk tartja.
Ilyen Visegrád is…

A Hotel Visegrád bemutatja Önnek az ország egyik legszebb fekvésű teniszpályáját

Ha a tenisz létezett volna Mátyás király korában, biztos lehet benne, hogy ezt a teniszpályát most nem kínálnánk Önöknek, mint első osztályú, bérelhető sportterületet, hiszen ott csak a király és legszűkebb körei mérkőzhetnének meg egymással. A pálya ugyanis a várhegy tövében található, a Királyi Palota közvetlen szomszédságában, s ha felnézünk, megpillanthatjuk a hegy tetején az emblematikus Fellegvárat is. Pazar hely, pazar lehetőségekkel.

Két, szabályos méretű, nemrégiben felújított, salakos pálya várja a játék szerelmeseit, s akár azon népesebb baráti társaságokat is, melynek tagjai egy kis házi verseny mellett döntenek.
Akár párhuzamosan is folyhatnak a mérkőzések a két pályán, s időkorlátot sem feltétlenül szükséges megszabni.

Szeretnének egy két napos tenisztornát? Semmi akadálya. Este aztán a wellnessben megbeszélhetik a meccsek legszorosabb, legizgalmasabb pillanatait, s egy-egy pohár bor társaságában kisorsolhatják a másnapi mérkőzések menetét.

Kristálytiszta levegő, csend, madárcsicsergés, és persze kiváló játéktér. Ennél több tényleg nem kell a teniszhez. Na jó, leszámítva persze a tudást…

 

Tenisz, mint családi program

Teniszpályánkat nem csupán a játékformában elmélyült vendégeinknek javasoljuk, de azon családoknak is, melyek tagjai szeretnék kipróbálni magukat a tenisz világában, s tennék ezt egy minden tekintetben kiváló környezetben, ahol nincs baj a salakkal, nincs bak a hálóval, és a labdákért sem kell lépten-nyomon futkározni.
Tanulják meg együtt a játék fortélyait, és töltsenek el egy kellemes délutánt az ország egyik legcsodásabb természeti adottságokkal rendelkező teniszpályáján, a Hotel Visegrád vendégeként!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green