Szeret nálunk pihenni, nyerne is szívesen, de még nem szavazott? Tegye meg most!
Apropó! Járt már ősszel Visegrádon?

Amint arról már korábban is értesülhetett, a Hotel Visegrád az idei évben is a nevezettek népes táborát gyarapítja a Szállás.hu által szervezett Az Év Szállása – 2017 elnevezésű országos versenyen, melynek végén kiderül, mely szállodákat, apartmanokat, szálláshelyeket szeretik a legjobban a hazai turizmust folyamatos jelenlétükkel támogató lelkes vendégek.

Szavazzon és nyerjen!

Szavazni csupán néhány perc, azonban aki szavaz, nyerhet is, nem is akármit!
10 nyertes között sorsolnak ki 10 csodás álomutat, ráadásul Ön választhatja ki a résztvevő szállodák sorából, hogy nyertesként végül hol szeretné eltölteni a 2 főre és 2 éjszakára szóló nyereményutat!

De addig is töltse velünk az ősz legszebb napjait!

November 2-ig ,még sok víz lefolyik a Dunán, mi viszont egész biztosan ott vagyunk a partján, ráadásul a Dunakanyarban, ami ősszel egész egyszerűen lélegzetelállító!

Az őszi wellness is azokon a helyeken a legszebb, amelyek a természethez is közel állnak, ott vannak az erdő mellett, a majdhogynem háborítatlan tájban, hiszen az őszi falevelek és monumentális fények így mutatják meg igazán az ősz valódi arcát. Akár egy reggeli, csendes kávézást, akár egy késő délutáni-kora esti naplementét élvezve Ön is részese lehet mindannak, amit mi – és ezért sosem lehetünk eléggé hálásak – minden nap átélhetünk itt Visegrádon.


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green