Éppen ezért szeptemberben is várunk Benneteket mindazon programjainkkal és wellness kikapcsolódási lehetőségeinkkel, amelyek egyedülálló családi szállodává teszik a Hotel Visegrádot. 
A szálloda, ahová hazavárunk…


Szeptemberben – ha épp nem is a megszokott rendben – de megkezdődik az iskola, s a munkahelyek nagyrészén is ismét fel kell vennünk az évben általában megszokott tempót. Persze ez ilyenkor, amikor az ember még úgy szeretne egy plusz hetet, csak még egy utolsó hétvégét a nyárból, nem könnyű.
Még szerencse, hogy hozzánk bármikor jöhettek az évben, garantált a család pihenése és kikapcsolódása.

Hiszen

  • meghitt welness részlegünk teljes palettája csak Rátok vár,
  • a Pilis egyik legszebb pontján található Visegrád, ahonnan számos gyalog- és kerékpártúra útvonal elérhető (ha szeretnétek, a kerékpárbérlésben is tudunk segíteni),
  • olyan programokkal várunk ősszel is, mint a Salamon-torony legendás lovagi torna bemutatói, a Királyi Palota szakszerű tárletvezetéssel egybekötött megtekitnése, vagy épp a kora őszi időszak lebilincselő sétahajózásai a Dunán,
  • elröpítjük a családot a középkori királyok idejébe, hogy aztán a Renaissance Étterem varázsos világában megismerkedhessetek egy eddig titkos gasztronómiai univerzum minden csodájával (ha ezt apa olvassa, akkor értsd.: életed legkomolyabb lakomájára számíthastz…)

Foglalj most a Hotel Visegrádban! Hiszen ősszel is hazavárunk Visegrádon!