Ha egy kis kettesben eltöltött időre vágynak, amit nem érint meg a nagyvárosi forgatag, akkor irány a Dunakanyar!

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, és ha még nem sikerült kettesben eltölteni egy minden ízében romantikus hétvégét, akkor éppen itt az ideje, hogy megízleljék a visegrádi nyári esték varázslatos hangulatát.
Visegrádot méltán emlegetik úgy, mint a Dunakanyar ékkövét, amely megunhatatlan és utánozhatatlan. De lássuk máris, miért érdemes itt tölteni azt a bizonyos közös hétvégét!

Wellness és szépség

A romantikus kikapcsolódásnak ma szerves részét képezi a közös ellazulás, amire itt bőségesen adódik lehetőség, legyen szó masszázsról, szaunáról, gőzfürdőről, vagy csupán egy kellemes, klasszikus fürdőzésről ezekben a forró nyári napokban. A közös testi és lelki feltöltődés pedig kiváló alapja lehet az elmélyült beszélgetéseknek egy-egy pohár finom bor mellett. Erre a gyereknevelés, vagy egyszerűen a hétköznapok pörgésében nem igazán van lehetőség, ám annál fontosabb, hogy szakítsunk időt egymásra.

Programok

Egy jó koncertélményhez nem feltétlenül kell a fővárosban maradni, hiszen a visegrádi nyári esték elmaradhatatlan kelléke a kiváló zene, és a számos művészeti előadás. Mindez még csak igazán komoly szervezést sem kíván, hiszen ha elég egy szombat estén lesétálunk a Duna-partra.
Tényleg csak annyi dolgunk, hogy válasszunk egy kellemes helyet, és élvezzük a vízen és lombokon táncoló alkonyi fényeket…

Az a bizonyos táj…

Nehéz nem ódákat zengeni erről a vidékről, mely királyok és királynék számára is a megtestesült báj és romantika volt maga. Olyan, mintha e helyen nem fogna az idő vasfoga.
Egy Visegrádon eltöltött hétvége többet ér egy átlagos wellness hétvégénél, hiszen ez a szerelmesek városa, a Dunakanyar csillogó ékszerdoboza. Kell ennél több? Bizony kell. Mindazt viszont már Önökre bízzuk…