Szállodánk szezonális akciói és ajánlatai mellett most egy rövid időintervallumban, január 20-22-ig hihetetlenül kedvező áron várjuk szállóvendégeinket a gyönyörű, havas Visegrádon, lovagi tornával és egy feledhetetlen királyi lakomával megspékelve!

P1100131

Januárban a fű sem nő, ahogyan mondani szokás. Nos, nálunk Visegrádon ez abszolút nem igaz. És bár nem vizsgáltuk meg, hogy a pázsit átlagosan mennyit cseperedne, ha nem áldanának bennünket a rettentő mínuszok a tél közepén, programjaink kapcsán ez év elején sem jutott eszünkbe, hogy visszafogjuk magunkat.

Aki az év első hónapjában ellátogat hozzánk, biztos lehet benne, hogy maradandó élményekkel feltöltődve térhet majd vissza a megszokott hétköznapokba, hiszen a Hotel Visegrád vendégei számára garantáltan nem áll meg az élet a mások szerint csak „holt szezonnak” nevezett, gyönyörű januárban.

Kifejezetten tenni szeretnénk azért, hogy az egyébként pihenni vágyók gondolatai között az „évkezdés=unalom” kétes hitelű alaptézistét egy kicsit átformáljuk. Úgy gondoltuk, hogy kiváló alkalom lehet minderre a január 20-tól január 22-ig tartó – gondolhatnánk nem éppen mozgalmas – hétvége.

Hogy mire számíthat, ha ezúttal velünk tart?

Wellness-részlegünk egész hétvégén nyitva lesz, így aztán döntsön bár nyugtató, ellazító wellness, vagy inkább egy év eleji, felpezsdítő masszázs mellett, egész biztosan érdekelni fogja utána a Renaissance Étterem különleges királyi lakomája, melynek keretein belül az italokra a vendégünk!

A Szent-György Lovagrend páratlan lovagi torna bemutatóját se hagyja ki, hiszen nem mindennapi látványosságról van szó, amiképpen egy szakszerű tárlatvezetéssel, és finom borozással egybe kötött Királyi Palota-látogatás is nagyban segíthet átformálni a januári unalmas hétvégékről kialakult sztereotípiáinkat.

Mindemellett pedig mindannyian, akik ezt az időszakot is a Dunakanyarban töltjük, kaptunk egy nagy, közös, lenyűgöző ajándékot, melyről biztosan hallott már, esetleg fotókat is látott róla az interneten, vagy a híradásokban. Hogy mi ez? A Dunakanyar jégzajlással ékesített, hófödte hegyoldalakkal megkoronázott, fejedelmi panorámája. Mi egész egyszerűen nem tudunk betelni vele…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green