Még mindig nincs programja a hosszú hétvégére? Segítünk a last minute döntésben. 

Sokaknak nem megy az előretervezés, és általában a piros betűs napok előtt egy héttel eszmélnek fel, hogy valamit mégiscsak jó lenne beütemezni a közelgő szabadságra. Ha Önök is könnyen beleesnek ebbe a hibába, akkor sem szabad elkeseredett kapkodásba kezdeni. A fővárostól alig negyven perc autóútra, a festői szépségű Dunakanyarban nem nagy ördöngösség programokat szervezni vagy találni, viszont annál nehezebb unatkozni.

A visegrádi nyár ráadásul egyszerűen utánozhatatlan hangulattal bír, melyben mindenki megtalálja a saját kedvéhez illő elfoglaltságot. Ha valaki a csendes elvonulásra vágyik, akkor érdemes belevesznie a Pilis vadregényes túraútvonalaiba, ha viszont inkább aktívabb kikapcsolódást szeretne, számos szervezett program is elérhető a városban. A Salamon-toronyban például már tavasz óta zajlanak a lovagi tornák a nemzetközi hírnevű Szent György Lovagrend tolmácsolásában, de a Királyi Palota is tárt kapukkal várja a látogatókat.


Pünkösdi hosszú hétvégére szóló exkluzív ajánlatunkért kattintson ide! (Már csak néhány hely maradt).


Ugyanakkor a gasztronómiai látni- és persze ízlelnivalók gazdag tárházát is megtalálni nálunk. Visegrádon valósággal újraéledt a reneszánsz konyhaművészet, ráadásul a pazar lakomák mellé a magyar vidék elsőrangú borait kínálják, melyeket majdhogynem kötelező megkóstolni ebben a szép napsütésben. A plusz kilóktól sem kell tartani. A szauna és a gőzfürdő köztudottan remek zsírégetők, ráadásul használatukra korlátlan lehetőséget biztosít a Hotel Visegrád. Emellett a „nyárélmény” kiteljesítéséhez a felnőtt- és gyerekmedencéink is rendelkezésre állnak: nagyszerű last minute lehetőség egy kis mininyárra, itt Visegrádon.