Avagy vigyünk egy csipet Visegrádot a szürke hétköznapokba!

A nyári vakáció már túl messzinek tűnik, és hol van még a következő hosszúhétvége…? A télutó mellett talán ez a másik legfárasztóbb és leginkább embert próbáló időszak mindenki számára, amikor a szürke hétköznapok még kopottabbnak tűnnek. Hiszen hiába rejlik megannyi varázslat az őszben, korán reggel kelni az esős, ködös, sötét reggeleken és munkába menni nem olyan kellemes…
Érdemes még a befásultság előtt kizökkenni a munkanapok fogságából és kicsit kikapcsolódni, erre pedig nagyszerű lehetőséget kínál új wellness élményutalványunk. A Dunakanyar ékszerdoboza egész évben nyitva áll a megfáradt utazók előtt, így bármikor érdemes ellátogatni hozzánk.


Hotel Visegrád Ajándékutalvány


A nyári szabadság bűvölete

A nyári szabadságokat komoly mítosz övezi abban a tekintetben, hogy megváltásként szabadítja meg az embert minden gondjától és bajától, és ha vége van, akkor újult erővel és kipihenve érkezik vissza a munka világába. Azt, hogy ez csupán illúzió, még nem sokan merték bevallani maguknak. Nyilván vitathatatlanul komoly értéke van egy kéthetes vagy akár egyhónapos nyaralásnak, de a rutinokkal teli hétköznapok szempontjából sokkal hatékonyabb tud lenni egy rövidebb kizökkenés, amely nem elég hosszú ahhoz, hogy kiessünk a kerékvágásból, viszont elég pihentető ahhoz, hogy érezzük a pozitív hatását a mindennapokban.

Az apróságok csodája

Rendkívül motiváló tud lenni egy rövid, hétvégi „vakáció”. Sokszor a várakozás izgalma is elég ahhoz, hogy más színben lássuk a világot. Visegrádon számos programlehetőség nyílik egész évben, a tradicionális és természeti kincsekkel átszőtt város mindig jó alternatíva lehet az elvonulni vágyóknak. Elvégre egy forró tea mellett belemerülni a Dunakanyar páratlan szépségébe valódi gyógyír lehet egy megfáradt lélek számára. Ahogyan sokat jelenthet egy kis „énidő” beiktatása is, pontosabban: mindenkinek szüksége van arra, hogy önmagára is rendszeresen fordítson időt, hiszen csak így van esély a valódi rekreációra.