Ahogy az egyre hűvösödő reggelek és esték, a sűrűsödő esőzések és a tompuló nyár végi napfény folyamatosan figyelmeztet bennünket, az idei nyár lassan elmúlik, és helyette beköszönt az aranysárga ősz.


Mint minden évszaknak, az ősznek is megvan a maga szépsége: a természet talán sohasem olyan színpompás, mint ilyenkor, és ahogy a Visegrád körül túrázók jól tudják, az őszi erdő illatát nehéz felülmúlni.

Az ősz az elmúlás évszaka, de ezzel együtt a felfrissülésé is, amikor a hűvös szelek, a záporok és az ereszkedő ködök elől az ilyenkor megtöltött éléskamrába és a meleg kandalló elé húzódunk vissza.

Mivel az éléskamrát mára leginkább a hűtőszekrény, a kandallót pedig a radiátor helyettesíti, az őszi bevackolódás hangulatát máshol kell keresnünk.

A Hotel Visegrádban éppen ezért egy kifejezetten az őszre kialakított csomagot állítottunk össze, amelynek keretében szeptembertől november végéig kedvezményes áron élhetik át nálunk az ősz nyújtotta örömöket: az őszi aranybarnába öltöző Dunakanyar látványát az erkélyes szobákból vagy a panorámás pezsgőfürdőkből, a gőzkabinjaink és szaunáink frissítő hőségét egy kiadós őszi túra után, vagy egy reneszánsz királyi lakomát, hiszen a nyári kánikula után ősszel jön csak meg igazán az ember étvágya.

 

Látogasson el ősszel is Visegrádra!


Kövesse Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradjon le semmiről! – Hotel Visegrád