Bár még közel öt hónap van hátra a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokig, szobáink jelentős részét már e pillanatban lefoglalták leendő vendégeink. De még közel sem az összeset…

visegradi palotajatekok 2017

Idén 33. alkalommal kerül megrendezésre a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok július 7-9 között, s a rendezők azt remélik, hogy ebben az évben is napról napra megtelnek majd a lelátók, hiszen 33 év alatt igazi nemzetközi családi fesztivállá nőtte ki magát az egykor szakmai-baráti találkozóként indult rendezvény, melynek legfőbb célja, hogy emléket állítson az 1335-ös királytalálkozónak, melynek során Anjou Károly Róbert magyar király vendégül látta a csehek és a lengyelek királyát, megerősítendő az országok közötti kulturális és gazdasági kapcsolatokat.

A találkozó egyébként oly mértékben alakult sikeresen, hogy évszázadokra sikerült biztosítania a csehek, a lengyelek és a magyarok közötti jó viszonyt, melyet bár időnként beárnyékolt a politika és a hódítások szele, mindmáig igen erősnek számít.
A közép-európai országok, vagy ahogyan napjainkban is egyre többet emlegetjük – az együttműködés történelmi jelentőségére az egykori helyszín megnevezésével is utalva – a visegrádi országok vezetői korunkban is évente találkoznak Visegrádon, a Királyi Palota nagytermében.

Ha tehát már most biztos benne, hogy július második hétvégéjét Visegrád középkori forgatagában szeretné tölteni,

ne habozzon sokat, s foglaljon szobát nálunk! Érdemes gyorsan dönteni, hiszen bár még csak februárban járunk, a Hotel Visegrád említett időszakban lefoglalt szobáinak száma már most hihetetlenül magas.
Nem véletlenül: a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok miliőjét elég egyszer, akár csak egyetlen órára megtapasztalni ahhoz, hogy az ember egy életre beleszeressen, s onnantól évről évre visszatérjen hozzánk…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green