Szállodánk vendégei számára kínált programjainkon felül természetesen településünk színes lehetőségeinek tárháza is tartalmas kikapcsolódást garantál. Idén szeptemberben és októberben is lesz miből válogatni. 
Nézzünk most az ősz legközelebbi visegrádi eseményeit! 

Pincesori Vigasság
(Szeptember 25.)

A Visegrádi Mátyás Király Művelődési Ház szervezésében kerül sor a hagyományos visegrádi Pincesori Vigasságra, mely élő zenével, kiváló borokkal és klasszikus borkorcsolyákkal várja a látogatókat 17:00 órától.

Tárlat a Dunakanyar művészeinek alkotásaiból
(Megnyitó: szeptember 28., 17:00)

A Colosseum Csoportot azok a képzőművészek alkotják, akik a Dnakanyarban élnek és dolgoznak, vagy művészetük gyakori központi eleme hazánk e különleges területe. A tárlatnyitó házigazdája: Barwanietz-Bezerédy Melinda.

Finucci Bros Quartet Jubileumi Koncertje
(Október 2.)

Idén 10 éves a Finucci Brothers Quartet, melynek vezetője Balogh Roland, korunk egyik leghíresebb magyar jazz gitárosa, akiről köztudott, hogy 2009-ben megnyerte a Montreux-i gitárversenyt, s azóta is számos díjat zsebelt be a hazai és nemzetközi színtéren. A koncertnek a Hotel Visegráddal szemben, a 11-es út túloldalán található Schachtel Étterem ad helyet. kezdés: 19:00.