Gyönyörű őszünk van idén, így érdemes kihasználni az elejétől a végéig!

Október utolsó, ünnepi hétvégéjére különleges ajánlattal kedveskedünk a Visegrádra látogatók számára. Október 31-től november 3-ig ugyanis elérhető egy igen gazdag őszi lehetőségeket tartogató csomagunk, melynek keretein belül a nálunk vendégeskedő páros mindkét tagja részesülhet a nem ok nélkül oly népszerű, frissítő wellness és spa élményben.

Ennek elemei:

  • a dunai panorámás pezsgőfürdő,
  • a beltéri medence,
  • valamint a fázósabbak figyelmébe ajánljuk a különféle szaunáinkat és gőzkabinunkat, mely lehetőségek garantálják a pórusok és a gondolatok megtisztulását.

Őszbúcsúztató Ünnepi Hétvége Visegrádon


Emellett szobaajánlataink már jól ismert, karakteres vonásainak egyik fő eleme, hogy szobáink csodálatos, Fellegvárra vagy a Dunakanyarra néző, erkélyes kilátással rendelkeznek, hogy az ősz utolsó lélegzetvételeit a legkitűnőbb panorámával tudjuk „csomagolni”.

Amennyiben nálunk töltik a hosszúhétvégét, úgy a visegrád hagyományőrző programjaiba is betekintést nyerhetnek. A hosszúhétvége során ugyanis megrendezésre kerül a Szent György Lovagrend lovagi torna bemutatója, amiképpen szakavatott tárlatvezetést is kínálunk a Királyi Palotában is.

A finom falatok tekintetében talán érdemes lehet előre tájékozódni a Renaissance Étterem aktuális kínálataiból, ugyanis a választék hatalmas, valamint minden fogás királyi minőségű… A legszívesebben talán mindenbe belekóstolna az ember, mindenesetre érdemes figyelemmel kísérni a napi ajánlatokat, melyek rendszerint az adott szezon igényeihez igazodnak. Egy kiadós pilisi gyalogtúra után pedig mi magunk is megvendégeljük önöket az év talán utolsó „lángos-party-jára” a szálloda éttermében…