Visegrád a Pilis és a Börzsöny ölelésében talán ősszel a leggyönyörűbb, amikor arany és rozsdabarna színeiben pompázik minden. Lenyűgöző látvány, magával ragadó hangulat, isteni finom fogások, rengeteg program és tökéletes pihenés. Ez az, amit a Hotel Visegrád idén ősszel is elhoz Nektek!


Vannak vidékek hazánkban, melyek szeptember, október havában tündökölnek csak igazán. Budapesthez legközelebb, alig 40 perc autóútra (ez a kis Dunakanyar körút már önmagában egy élmény), Visegrádon megtalálod mindazt, amiért a szíved több tízezer kilométerről is hazahúz, s amiért történelmünk nagyjai közül is oly sokan ezt a vidéket választották, amikor úgy érezték, hogy eljött a lelki béke, a nyugalom ideje.
Mátyás király is munkája nagyrészét Budán végezte, Visegrádra legtöbbször pihenni feltöltődni, vendégeit fogadni érkezett, de a XX. század költőóriása, Áprily Lajos is akkor költözött Visegrádra, amikor idős korának nyugalmát, elvonulásának biztonságát fedezte fel itt a Dunakanyarban, tulajdonképpen egy véletlen folytán.
Visegrád évszázadok óta a pihenés, a feltöltődés örökbecsű szimbóluma.

Tekintsd meg őszi ajánlatunkat,
s válaszd ki a számodra legtökéletesebb időpontot még ma!

Őszi kikapcsolódás