Március 8-án idestova 102 éve ünnepeljük a nőket minden esztendőben.
Idén ajándékozzuk meg őket egy kis pihenéssel!

 

Nőnap. Fontosabb, mint sokszor gondolná az ember. Hiszen hatalmas jelentősége van annak, hogy a nőket nőiségükben is ünnepelni tudjuk – ennél persze még lényegesebb, hogy ezt ne csupán évente egyszer tegyük -, minden nőnek szüksége van a megbecsülés, a szeretet, az elismerés mellett arra is, hogy visszacsatolást kapjon róla: nőnek lenni különleges, kitüntetett és nagy felelősséggel járó életút.

Egy nap, ami akár a pihenésé is lehet…

Ahogyan a gag tartja: „Menj le kisfiam gyorsan a boltba, hozz édesanyádnak egy szál virágot, amíg mosogat.”. És akkor ebben – legalábbis a sorok között – minden benne foglaltatik, amiről szólnia kellene a nőnapnak. Nem az a cél, hogy látványos legyen a „megemlékezés”, vagy hogy a megfelelő klisék mentén „csináljon valami illendőt a férfi”. Jobb, ha ezen a napon átveszik a hétköznapi feladatok egy részét a férjek, apák, fiúk. De csak óvatosan!

Sértődés ne essék!

Nem minden nő szereti klasszikus formájában a nőnapot, sőt. Van aki egész egyszerűen megsértődik a virágon, a figyelmességen, akár már azon is, ha bárki is szóba hozza a dolgot. Nem vagyunk egyformák és ezt érdemes tiszteletben tartani. (Nem biztos például, hogy jó ötlet férfiként 75 szál tulipánnal indulni a munkahelyre március 8-án. )

Ajándékozzon pihenést nőnapra!

Nem baj, ha a nőnapi  figyelmesség nem kifejezetten a mai napra korlátozódik.
Lepjük meg a szeretett hölgyet egy pihentető wellness kikapcsolódással, amit bármikor érvényesíthet (erre nagyon jó lehetőség az ajándékutalvány.) Hiszen ez a mai nap önmagában csupán egy péntek, akárhonnan is nézzük…
Egy bármikor felhasználható ajándékutalvánnyal azonban igazán értékes meglepetéssel kedveskedhetünk, mely igény szerint váltható be élményekre itt Visegrádon!