A válasz talán azoknak a legkézenfekvőbb, akik kisgyerekes szülőkként már próbáltak megszervezni és kivitelezni egy pihentető nyaralást a család számára.

Sajnos még mindig általános probléma, hogy a szülők fáradtabbak a nyaralás után, mint előtte, hiszen javarészt ugyanazokat a fő rutinok kell megtartaniuk, mint a hétköznapokban, mialatt a szabályok persze lazábbak, és közben saját maguk is pihenni szeretnének. Lehetséges mindez? Egy családbarát szállodában a legfőbb cél az, hogy a család minden tagja jó érezze magát a nyaralás alatt, és ehhez minden eszközt és lehetőséget igyekezni kell biztosítani.

Felszerelés

Egy családbarát hotel felszereltsége nem csupán színes falakat és rajzoló sarkot takar- a fő szempont inkább a praktikum. Tudjuk, hogy a szülők dolgát nem egy félórás játékélménnyel könnyíthetjük meg, hanem olyan eszközökkel, melyek a legegyszerűbb élethelyzetekben is nagy segítséget nyújtanak, így etetőszékkel, pelenkázó asztallal, babakáddal, WC-szűkítővel, vagy épp tökéletesen védett játszóterekkel/játszórészlegekkel.

Mindemellett pedig megadjuk az elkülönülés lehetőségét is a családok számára, mialatt egy másodpercig sem kell nélkülözniük a teljes körű luxust.

Együtt a család

Nagy hangsúlyt fektetünk abba, hogy a család együtt és külön is tudjon pihenni. A wellness részleget úgy alakítottuk ki, hogy az ne csak a felnőtt vendégeinket kényeztesse: külön, gyerekeknek kialakított medencés rész gondoskodik a kicsik szórakozásáról. Az étlapon pedig kiemelt figyelmet szenteltünk a gyerekek ízlésének is. Annak érdekében pedig, hogy a szülők nyugodtan kiélvezhessék az étkezés minden pillanatát, az étteremben egy játszórészt alakítottunk ki, ahol a nyughatatlan apróságok garantáltan nem fognak unatkozni.

Családi programok

A gyerekek kreatív és készségfejlesztő foglalkoztatása, valamint – természetesen – a szülőknek kijáró, kettesben töltött idő érdekében lehetőséget biztosítunk rendelhető profi gyerekfelügyeletre, illetve az ünnepi hétvégéken és kiemelt időszakokban gyermekjátszóházat és kézműves foglalkozásokat tartunk a kicsik részére. Mindemellett Visegrád gazdag kulturális és foglalkoztató programjairól teljes körű információt és egyénre szabott javaslatokat adunk, mindezzel garantálva, hogy minden kikapcsolódni vágyó család megtalálja a számára legkiválóbb programot Visegrádon.