Alig telt el néhány hét azóta, hogy első tavaszköszöntő blogbejegyzéseink megjelentek az oldalon, most pedig már verőfényes napsütésben és kora-nyári  melegben készülnek e rövid sorok is….

 

Mindannyian együtt vártuk a jó időt: már az első napsütéses napról, az első tavaszi sétákról, az első szabadtéri hétvégékről álmodoztunk, de még mindig kabátot hordtunk, még mindig esős, borús volt körülöttünk az idő. Aztán nemrég hirtelen minden megváltozott: tűz a nap, hirtelen zöldellnek a levelek és kinyíltak a virágok, és egyszerre csak azon találjuk magunkat, hogy nem is volt tavasz, és helyette egyszerre csak nyakunkon a nyár.

Ha pedig nyár, akkor irány a szabad!

A nyárias időjárást, amint lehet, kihasználva érdemes ellátogatni hozzánk a Dunakanyarba is, ahol a Pilis lenyűgöző tája ilyenkor tavasszal nyeri el csak igazán teljes pompáját. A kopár fák újra friss és zöld árnyat kapnak, a madarak megjöttek és vidám énekkel köszöntik a tavaszt, s lépten-nyomon ragyogó tavaszi virágokba botlani.


A Dunakanyar látképe igazán azért kiált, hogy új profilképünk háttere legyen, és az erdei séták remek alkalmat adnak arra is, hogy a különféle tavaszi virágokkal díszítsük fel Instagram profilunkat.


Ha pedig részesültünk már kalandozásaink során a természet felfrissüléséből, ideje, hogy akárcsak a tavaszi erdő, mi magunk is megújuljunk.
Szállodánk tavaszi wellness csomagja most kedvezményes áron teszi elérhetővé, hogy már reggel tavaszi napsütésre és madárcsicsergésre ébredjünk a Dunára vagy a Fellegvárra néző erkélyes szobánkban, kellemesen elidőzve elköltsük reggelinket, a napot aktív pihenéssel, vagy wellnessel töltsük, este pedig a Reneszánsz Étteremben legyünk részesei egy hamisítatlan királyi lakomának.
Ugye, hogy ideális nyárindítónak hangzik?

Látogasson el hozzánk és kezdje a vakációt már áprilisban!