Szállodánk számtalan eldugott ki zugának egyikét most sikerült szépen felturbóznunk. Ön sem látta még ezt a szegletet? Nem baj. Mostantól, ha látja, már így látja. :)


Igaz ugyan, hogy ez a szeglet abszolút eldugott helyen van, ugyanakkor az egyik folyosóról egészen jól rálátni, amennyiben kedves vendégünk annyira szemfüles, hogy minden kis ablakon kinéz, mely mellett elsétál. Funkciója alapvetően lényegtelennek mondható, mégis: nem szerettük volna, hogy túl sokáig így maradjon:

Ilyen volt…

Mind ezidáig árnyékot tűrő talajtakaró növények foglaltak helyet a két épület között, azonban ahogyan ez fentebb is látszik, a területet teljesen kitakarítottuk, hogy helyet biztosítsunk mindannak, amit elgondoltunk:

Ugye, így azért mindjárt más?

A terület alapját immáron egy esztétikus díszítőkő-réteg adja, melynek közepére egy virágot alakítottunk ki márványzúzalékból (a szürke kő bazalt zúzalék).
Eddig komoly gondot okozott a terület tisztítása és karbantartása a nehéz hozzáférhetőség miatt, innentől azonban kis túlzással azt mondhatjuk, hogy állandósítottuk az eladdig nem éppen esztétikus pontot, mely most már nem igényel különösebb odafigyelést, mégis szép és rendezett marad.

Mit gondol? Jól döntöttünk ezzel a virágmintával?


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green