Az utóbbi hónapokban nagyon sok pozitív értékelést kaptunk Önöktől a Facebookon, TripAdvisor oldalunkon és szállodánk Google Plus felületén is. Nagyon köszönjük az aktivitást minden kedves vendégünknek!

pix_2137hdr2

Egy korábbi bejegyzésünkben megkértük vendégeinket, hogy jelezzek vissza minél több online felületen is szállodánk felé, amennyiben jól érezték magukat a Hotel Visegrád vendégeként, hiszen a nemzetközi trendeknek megfelelően nagyon lényeges számunkra is, hogy pozitív visszajelzések sokaságával találják szembe magukat mindazok, akik néhány kattintással szeretnének utána nézni a Hotel Visegrád nívójának.

Aztán meghatódottan konstatáltuk, hogy vendégeink oly annyira komolyan vették kérésünket, hogy csupán egy-két hónap leforgása alatt jelentősen javult szállodák TripAdvisor helyezése, melynek ténye 2017-ben hihetetlenül fontos. Hálánkat kifejezve most még nagyobb erőbedobással igyekszünk újabb és újabb szolgáltatásokkal bővíteni visegrádi szállodánk jelen pillanatban sem csekély repertoárját, s immáron hetente megújítunk, megszépítünk valamit.

Visszatérő vendégünkként Ön is élvezheti a folyamatos megújulást, hiszen akár egyetlen, ismét nálunk töltött éjszaka is elegendő ahhoz, hogy kiderüljön: a Hotel Visegrád rangos helyezése a TripAdvisor felületén szolgáltatásaink méltó elismerése.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a szálloda valamennyi dolgozójának nevében azon kedves visszatérő vendégeinken, akiket (és a most következő számadat nem elírás!) tizenhetedjére köszönthettünk szállodánkban a minap!

Látogasson el hozzánk márciusban is és élvezze velünk együtt a gyönyörű visegrádi tavaszt!Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green