Október közepe van, az erdő aranyban pompázik, előkerültek a vastagabb kabátok, s lassan itt a vége az esküvői szezonnak. Persze nincs okunk a csüggedtségre, hiszen gyönyörű időszakot zárhatunk az esküvők tekintetében is 2016 végén.

eskuvo-visegradon

 

Örömmel tapasztaljuk évről évre itt a Hotel Visegrádban is, hogy Visegrád nem csupán az élő középkor, de az esküvők városaként legalább olyan népszerű napjainkra, mint hazánk Budapesttől távolabbra fekvő gyöngyszemei.

Egyre több fiatal pár dönt úgy, hogy életüket városunkban kötik össze, ami persze nem véletlen:
olyan helyszínek között válogathatnak ugyanis, mint a Sirály Étterem, a Renaissance Étterem, vagy épp az emblematikus Királyi Palota, illetve a Salamon-torony, csakhogy a legnépszerűbbeket említsük.

Szállodánkban pedig szintén nagy örömmel fogadjuk a násznépet, amiképpen a fiatal házaspárnak is lehetősége van nálunk igazi luxusban tölteni első közös éjszakájukat.

És bár októberben járunk, máris látjuk a jelentkezések és az érdeklődések alapján, hogy 2017-ben is hasonlóan mozgalmas esküvői évaddal számolhatunk Visegrádon.
Hogy mi az oka mindennek?

Visegrád alig negyven perc autóútra fekszik Budapesttől, ennek ellenére a nagyváros zaját maga mögött hagyva érezheti otthon magát minden Visegrádra látogató, természeti és történelmi látnivalóink tekintetében pedig páratlan kinccsel rendelkezünk: Visegrád az ország egyik legkisebb városa, ám több csodás látnivalóval büszkélkedhetünk, mint legnagyobb történelmi városaink nagy része.
Visegrád fogalom. Régen a királyok kedvenc helye volt, ma a nyugalmat keresőké és a fiatal szerelmeseké.

Látogasson el hozzánk, amikor csak teheti, s ha közeleg a nagy igen, és az esküvői helyszín kiválasztásának időpontja, gondoljon Visegrádra is jó szívvel!

Várjuk szeretettel a Dunakanyar szívében az év minden napján!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Hogy érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét a TripAdvisor felületén!