Szeretjük, ha mindig változik valami, akár csak a legszerényebb formában is.
Hiszen a folyamatos megújulás egy szálloda életében szinte a mindennapok szerves része.

Kertészünk, Vörös Ákos az áprilisi, hirtelen jött tél ellenére is gyönyörűen felkészítette a szálloda kertjét a nyárra, így semmi akadálya annak, hogy június közepére már úgy pompázzanak a Hotel Visegrád külterei, hogy legszebb arcukat mutassák vendégeinknek.

Egy kert állandó és komoly szaktudást igénylő odafigyelést kíván meg, a kertrendezés, a kertészkedés pedig folyamatos, aprólékos munkafolyamatok hálózata. Még akkor is, ha mi magunk legtöbbször csak azt vesszük észre, ha elhelyezésre kerül egy nagy és látványos virágcsoport, vagy valamiféle pompázatos, egzotikus növényegyüttes. A jó kertész munkája onnan ismerszik meg, hogy a kertben, az udvarban sétálgató vendégnek fel sem tűnik semmi különös, nincsenek kirívó szakaszok, határozottan elkülönülő növények. Egységet érzékel, egyetlen nagy, megnyugtató egységet.
Bízunk benne, hogy Ön is hasonlóan jól érzi magát, ha odakint sétál, napozik, időzik.

Júniusban pedig meglepjük Önöket egy igazán látványos kertészeti újítással is: megújul a parkoló és a főbejárat közötti szakasz. Fotókkal és beszámolónkkal egy hónap múlva jelentkezünk…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green