Régóta nem járt nálunk? Akkor most itt az ideje egy kellemes, madárcsicsergős visegrádi kiruccanásnak…
Étlapunkat is a megújuló természethez igazítottuk!

4_dxo

Nemrégiben újult meg visegrádi szállodánk itallapja, s már akkor jeleztük Önöknek, hogy nem kell már sokat várni az étlap átalakulására sem. Immáron új étlapunk várja, érkezzen bármikor is Visegrádra, s ha Ön is azon visszatérő vendégeink közé tartozik, akik örömmel és kíváncsisággal lapozgatták mindig is a Hotel Visegrád étlapját, hát most sem fog csalódni.
Ízelítőképpen nézzük meg közelebbről egyik kitűnő újdonságunkat, a Coq-Au-Vin-t!

Manapság Franciaországban a Coq-Au-Vin az egyik legnépszerűbb bisztrófogás, mely valójában egy izgalmas, vörösboros kakas. A francia mesterek újabban csirkéből is előszeretettel készítik, mi is ezen újítást építettük be éttermünk konyhájának repertoárjába.
A magas lángon lepirított húshoz szintén alaposan pirított hagymát és fokhagymát adunk, majd a paradicsompüré következik, mely megkapja az alaplevet, a bort, a gyönyörűen pirult hagymás húst, végül ezt a nagyszerű ízbombát összefőzzük.
A Coq-Au-Vin jellegzetes köretét az egyszerű, de nagyszerű vajas burgonyapüré adja, persze Ön tudja, hogy mivel szeretné megkóstolni…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green