A Hotel Visegrád idestova több mint 20 éve várja vendégeit hazánk egyik legszebb vidékén, a festői Dunakanyar szívében. 

Szállodánk több mint egy négycsillagos hotel, hiszen nem csupán magas minőségű szálláslehetőséget biztosítunk a környékre érkezők számára, de szervezett programjainkon keresztül Visergrád és a környék valamennyi különleges programját, aktív kikapcsolódási lehetőségét tálcán kínáljuk szállóvendégeink számára.

Lovagi torna bemutatóink, tematikus középkori programjaink, hajótúráink, pilisi felfedezőútjaink, vagy épp különleges, máshol nem elérhető gasztro-szolgáltatásaink (gondoljunk csak a páratlan királyi lakomákra) egyedülállóvá teszik mindazt, amit a belföldi turizmus égiszén belül tudunk kínálni. A Szent György Lovagrend Katonai Hagyományőrző Tagozatával és a Renaisance Étteremmel, valamint a Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeumával ápolt szoros együttműködésünk eredményeképpen a Hotel Visegrád olyan élményeket garantál a bennünket választó párok, családok, baráti társaságok számára, mely emblematikus elemeiben fogja össze vidékünk kincseit, értékeit.

Nálunk a családbarát jelző nem csupán egy jól csengő mottó, de amint azt visszajáró vendégeink lelkesedése is jól mutatja, élő, folyamatosan ápolt, szívvel-lélekkel munkált célkitűzés. Szeretnénk, hogy mindazok, akik bennünket választanak, maradandó élményekkel gazdagodva térjenek haza hozzánk minden alkalommal, amikor a Dunakanyart választják pihenésük helyszínéül.
Ez a mi hitvallásunk. Ez a mi filozófiánk. Visegrádot úgy bemutatni, ahogyan egy történelmi településhez mindez csak méltó lehet.