Nemrégiben elnyertük az Európai Unió, valamint a Széchenyi 2020 program által is támogatott „Családbarát hely” védjegy bronz fokozatát.

Mit jelent ez az elismerés?

A CSBHTV célja, hogy egy minden érdeklődő számára jól érthető, egyértelmű tanúsítvánnyal lehessen kiemelni mindazon szolgáltatóhelyeket, amelyek kiemelkedően családbarát formában működnek.
A védjegyet birtokló szolgáltatóhely családbarát munkahely és családbarát szolgáltatóhely is egyben, tehát megfelel mindazon kritériumoknak, melyeket a Családbarát Ország Közhasznú Nonprofit Kft. szakemberei állítottak fel.

Mitől családbarát egy hely?

Mind munkavállalói oldalról, mind pedig az ügyfelekre nézve oly módon működik, hogy szolgáltatásaival és az általa nyújtott lehetőségeken keresztül vizsgálva vitathatatlannak bizonyul a családokkal, a családosokkal kapcsolatos elhivatottsága. Egy családbarát helyen a családos dolgozók és a családos vendégek igényeire, elvárásaira is kiemelt figyelmet kell fordítani.

Bízunk benne, hogy egyre több cég követi majd hozzánk hasonlóan ezt az utat, s egyre több vállalkozás üzletfilozófiájának lesz szerves része a jövőben az az alapgondolat, hogy a munkahely és a magánszféra közötti, sokszor megépíthetetlennek tűnő hidakat csak közös erővel, a jövőbe vetett őszinte hittel tudjuk megalkotni,  – s családos vendégeink számára is biztos pontként tudunk magas minőséget szolgáltatni a lassan végtelennek mutatkozó kínálatban.