Hírek és Blog

Szombaton kinyit Visegrád egyik legújabb éttermének, az Étkek Házának Terasza is a Palotaházban.
A kényszerű leállás időszakát igyekeztünk minél hatékonyabbá tenni, így végre elkezdtük megvalósítani a Hotel Visegrád 2000-ben elsőként épült szárnyának felújítási munkálatait.  Minden kollégánk, munkatársunk -ki-ki a maga plusz szaktudását, tapasztalatait kamatoztatva – kivette a részét a felújításból, így végül komolyabbra sikerült a projekt , mint az elsőre tervezni mertük. Megújultak a standard szobák és a […]
Légy részese a Visegrád élménynek! Töltsd nálunk az első wellness hétvégéd 2021-ben!
Vásárolj Hotel Visegrád Ajándékutalványt és Nyiss velünk az új életre!
Pattanjon két kerékre Visegrádon, használja ki a csodás enyhe idő adta lehetőséget!
Ha most kevéssé vágysz a beltéri elfoglaltságokra, s inkább odakint pihennél aktívan, a Hotel Visegrád ismét tökéletes választás. Dunakanyar-imádóknak alapvetés! :)
Egy igazán ütős téli kedvezménnyel rukkoltunk elő azok számára, akik szeretnének kedvenc szállodájukban időzni a lassan betoppanó hideg évszakban is.
A visegrádi Királyi Palota fogalom. Nem csupán a történettudomány, de a környékre látogató, múltunk iránt érdeklődő vendégek, utazók számára is.
Október 22. és 25. között várunk Benneteket egy felejthetetlen őszi pihenésre a Dunakanyar szívébe! Az év egyik legnépszerűbb időszakáról van