Mint ahogyan azt már Te is minden bizonnyal tudod, ha SZÉP-kártya tulajdonos vagy: kedvező adózás mellett az aktuális egyenleged 2023. május 31-ig tudod felhasználni, ezután sajnos már meg kell fizesd a teljes, vonatkozó adótartalmat. Így aztán most tényleg itt az ideje, hogy mihamarabb döntsd a családi pihenésről!

A 2022. október 15-ig jóváírt összegek kapcsán tehát bő fél éved van eldönteni, hogy mire költsd azt. Az árak azonban mindenütt emelkednek az ismert okok miatt, így ésszerű már most dönteni, akár jó előre.
Az alszámlák közötti átjárhatóság szabadsága is a Tiéd, így most valóban egy nagyobb összeget fordíthatsz végre a jól megérdemelt pihenésetekre. Sőt! Mivel előleg megfizetésére is használható a SZÉP-kártya, így nemcsak hogy a mostani árakon foglalhatsz előre, de máris jóváírjuk az ilyen módon történő fizetésedet, tehát nem kerülhetsz abba  a helyzetbe, hogy az élet ügyes-bajos dolgai közepette megfeledkezz a SZÉP-kártya nyújtotta remek, ám sokáig már nem elérhető lehetőségekről.

Bármely kérdésed merülne fel, keress bennünket bizalommal weboldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén!

Várunk nagy szerettel a Hotel Visegrádban!