A Hotel Visegrád a kezdetektől fogva családbarát szállodaként várja vendégeit a Dunakanyar egyik legszebb városában. Nemrégiben kibővítettük népszerű játszóházunkat, és új játékokkal szereltük fel!

ESDA építőkockák – játékos fejlesztés

A kibővített játszóház így már szállodánk éttermének nagyterméből is megközelíthető, a szülők pedig több asztalról is kényelmesen ráláthatnak a gyerkőcökre. Az új játékok kiválasztásánál több szempontot is figyelembe vettünk, de mindenek fölött a minőséget és a biztonságot tartottuk a legfontosabbnak.

Az új fajátékok és kényelmi berendezések (pl. babzsák kanapé) mellett ESDA Mega Blocks építőkockákkal szereltük fel a kibővített játszóházat. Ezek amellett, hogy kisebbek és nagyobbak számára is biztosítják a játék örömét, a legmagasabb német minőséget képviselik. Éppen ezért használják őket előszeretettel óvodákban és játszóházakban egyaránt, hiszen strapabíróak és könnyen tisztán tarthatók.

Ráadásul amellett, hogy a gyerkőc akár órákon keresztül is képes lefoglalni magát az építőkockákkal, eközben kreatív képességei mellett fejlődik kézügyessége is.

Várjuk Önöket szeretettel a Hotel Visegrádba, ahol felhőtlenül jól érezheti magát az egész család!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva: