Ha valaki azt vallja, hogy nem szereti a pálinkát, akkor valószínűleg még nem ivott igazán jót…

A közelgő téli hidegben talán az egyik legelegánsabb módja a test és lélek felmelegítésének az, ha megiszunk egy koccintásnyit valamelyik kiváló hazai pálinkából. Magyarország páratlan borrepertoárja mellett ugyanis az ízletesebbnél ízletesebb pálinkákból sincsen hiány, s mi több, e a hungarikumnak minősített italnak jóval több fajtája van, mint amennyi a köztudatban felbukkan. Amennyiben Visegrádra látogatnak, a Zugfőzde Pálinkamúzeum garantáltan biztosítja a szakértői idegenvezetést a gyümölcspárlatok világába.


Csomagajánlatunk:

Pálinkás Visegrád


Új januári csomagajánlatunkban különös hangsúlyt fektettünk eme méltán híres, minőségi magyar nedű bemutatására, így a szokásos kényeztető és királyi komfortot megidéző szolgáltatásaink mellett különleges pálinkás ajándékokkal is készülünk.
A házon belüli lehetőségeken túl ingyenes belépőt biztosítunk ugyanis a visegrádi Zugfőzde Pálinkamúzeumba, ám nem kell holmi unalmas tárlatvezetéstől tartani, mivel a látogatás interaktív és valódi élményeket tartogat, nem csupán a szemnek…

Reméljük, Önök is jó szívvel fogadják a meghívást egy lélekmelengető pálinkás téli hétvégére, hiszen bár a tévhitekkel ellentétben a mindenféle nyavalyára nem orvosság a pálinka, azonban mértékkel fogyasztva, valamint jó társaságban kellemes pillanatokat tartogat. Arról nem is beszélve, hogy a hazai pálinkafőzés története a maga göröngyös útjaival és öregapáink felülmúlhatatlan kreativitásával kötelező ismeret minden magyar ember számára.