Napfény, romantika és frissítő kényeztetés… Mindezért nem kell messzire utazni a fővárostól, csupán a fenséges Dunakanyarig.

Ha valami igazán különleges és kényeztető élménnyel szeretné meglepni kedvesét, akkor mindenféleképp látogassanak el a festői Visegrádra. A Hotel Visegrád nyári wellness csomagajánlata ugyanakkor kiváló lehet családok és baráti társaságok kikapcsolódásához is. Itt a lehetőségek tárháza végtelen, főképp, hogy nyakunkon a nyaralás és mindenki felejthetetlen élményekre vágyik, a Dunakanyar pedig itt van egy karnyújtásnyira. Lássuk, mit is rejt ajánlatunk!

Kényeztető wellness

Ha egy kis méregtelenítésre és ellazulásra vágynak, keressék fel bátran finn-, bio- vagy infraszaunáinkat, illetve gőzkabinunkat, melyek után kellemesen frissítő tud lenni a megmártózás valamely hűvösebb medencénkben. Ha pedig fürdőzés közben sem szeretnének lemaradni az utánozhatatlan visegrádi kilátásról, akkor jó szívvel ajánljuk panorámás medencénket, míg a napfényre vágyóknak kültéri felnőtt- és gyermekmedencék is rendelkezésükre állnak.

Városi programok

Visegrádon képtelenség unatkozni, különösen a nyári szezonban, amikor a hagyományőrző, zenei és kulturális programok kavalkádjában szinte elvész az ember. Ha részesei szeretnének lenni a történelemnek, ne hagyják ki a Szent György Lovagrend bemutatóit, melyek nyáron a Salamon-toronyban kerülnek megrendezésre. Mindemellett ezen a hétvégén, július 12-14. között a város a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok mámorában fog izzani, ami annyit tesz, hogy az életre kelt történelem minden gyanútlan utazót magába fog szippantani, méghozzá garantáltan.

Hamisítatlan magyar ízek

Mindezt persze nem érdemes éhgyomorral tűrni, mi több – városunkban számos autentikus étterem várja a vendégeket. A Renaissance Étteremben például az ember azonnal Mátyás király „terülj, terülj asztalkájánál” találja magát, ahol megannyi különleges finomsággal és kiváló hazai borral várják a vendégeket. Érdemes megkóstolni a napi ajánlatokat is, hiszen azok rendszerint kitűnően illenek a szezonális igényekhez.