Bemutatjuk Nyári Wellness Felfrissülés csomagajánlatunkat.
Foglalj most, hogy le ne maradj Visegrádról!Nyári Wellness Felfrissülés a Hotel VisegrádbanMájus 29-én újranyit a Hotel Visegrád a hosszú, kényszerű leállás után. Nagyon szeretnénk, hogy ebben a szezonban is a legjobb pihenési lehetősek között válogathass, amennyiben már Te is tudod, hogy a Dunakanyar a legtökéletesebb döntés. Mutatjuk, mit kínálunk csomagunk részeként:

Megtudhatjátok, mit is jelent a visegrádi gasztronómia szállodánk éttermében elköltött vacsoráitok során, ugyanakkor megismerkedhettek az ország egyik legkülönlegesebb éttermével, az 1400-as évek hangulatát autentikus módon prezentáló Renaissance Étteremmel is.
(Ez utóbbi helyen egyébként nem csupán vacsorázhattok, de részt vehettek egy felejthetetlen királyi lakomán is – enélkül igazán nem érdemes hazaindulni).

A középkor bűvöletében invitálunk Benneteket egy izgalmas tárlatvezetésre Mátyás egykori palotájába, a visegrádi Királyi Palotába, s ha épp szerencsétek van, megtekinthettek egy lovagi torna bemutatót is a Salamon-toronyban. (Lovagi tornáink várható időpontjai kapcsán telefonon és e-mailben is szívesen adunk tájékoztatást.)

Kompletten felszerelt, komfortos szobátok vagy a Fellegvárra néz, vagy a Dunára. Valljuk be, egyik variációs sem szokványos panorámával kecsegtet…

Szobáink (Fotók)

Wellness részlegünk pedig csak Rátok vár:

  • Bel-és kültéri felnőtt és gyermek medencék, szállodakert kültéri élményelemekkel, napozóágyakkal
  • Beltéri wellness részleg(finn-, bio- és infraszauna, gőzkabin,) privát használata foglalással

 

Foglalj nálunk most, hogy időben elcsípd a legideálisabb időpontokat!