Bár még csak óvatos jeleit láthatjuk, ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan itt a tavasz. Olyannyira biztosak, hogy lovagi tornáink hamarosan visszaköltöznek a Salamon-toronyba!

csapatepito_visegrad

Középkori csapatépítő a Salamon-toronyban

A téli időszakban évek óta leköltözünk a csodás Salamon-toronyból, hiszen vitathatatlan a helyszín autentikus mivolta, s a Dunakanyar lenyűgöző látványának ereje is óriási odafentről, a mínuszokban mégis jobb gondolatnak érezzük, ha vendégeinket a Palotaház nagytermében tudjuk fogadni.

Már csak azért is, mert a Mesterségek Udvarának közvetlen szomszédságában található Étkek Háza télen teljesen átalakul, hogy helyet biztosítson a Szent-György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának középkori harci bemutatói számára, illetve a szorosan ide kapcsolódó középkori csapatépítő játékokhoz.

Március első, de legkésőbb második hetében azonban ismét változik a felállás: a Palotaház nagyterme étteremmé alakul, a Salamon-torony pedig (lovagi torna pályájával együtt) ismét megnyitja kapuit a látogatók, és persze vendégeink előtt.

Még az sem tudja kedvünket szegni, ha a tavasz első hetei még hűvösebbek a valóban kellemesnek mondhatónál, hiszen a lovagi torna pálya lelátóján az egyelőre hidegebb időszakban teraszfűtést üzemeltetünk, így vendégeink kényelmesen ülhetik végig a látványos bemutatókat. És persze a forralt borról és a forró teáról sem kell lemondaniuk kültéri tornáinkon…

Nagyon fontos számunkra, hogy akik ellátogatnak hozzánk, s szeretnék megtekinteni egyedülálló középkori bemutatóinkat, ha az időjárás engedi, a lehető legautentikusabb környezetben élvezhessék a programot, mindennek pedig igazi otthona bizony a Salamon-torony, már évtizedek óta.

Önt is várjuk szeretettel szabadtéri lovagi tornáinkon, a Renaissance Étteremtől alig tíz percnyi kellemes sétával is megközelíthető visegrádi alsó várban, vagy ahogyan közkeletű nevén mi magunk is emlegetjük, a Salamon-toronyban!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green