Frissen induló blogunk első cikke, immáron alaposan benne az őszben természetesen a túrák köré szerveződik, hiszen Visegrád, mint a Pilis kapuja évtizedek óta egyet jelent a könnyedebb családi túrákkal, akár gyalog, akár kerékpárral szeretnénk nekivágni az erdőnek.

visegrad-osszel-visegradi-tura

Visegrád talán októberben a legszebb.

 

A Hotel Visegrád weboldalán októbertől kezdve heti rendszerességgel frissülő bloggal jelentkezünk.

Célunk, hogy aktuális információkkal, turisztikai szempontból is érdekes helyi események bemutatásával, s szállodánkat érintő, különféle programokkal kapcsolatosan hasznos cikkekkel tudjuk szolgálni weboldalunk és Facebook-oldalunk rendszeres követőit.

Október hónapban pedig, akárhonnan is nézzük, bizony az ősz az úr.

A Visegrádra látogatónak jó dolga van, ha ősszel érkezik, s szeretné bebarangolni a környező erdőket, ellenben még nem tudja, merre induljon el, ahogyan még az sem teljesen nyilvánvaló, hogy gyalog, vagy kerékpárral szeretne-e nekivágni.

Nem csupán különféle nehézségi fokú túrajavaslatokkal tudunk szolgálni, de csoportos túraötletek megvalósításához akár tapasztalt túravezetőink segítségét is igénybe vehetik az érdeklődők.

Egyre többen indulnak a visegrádi hegyekbe két keréken.

A Hotel Visegrád szállóvendégei számára kerékpár bérlési lehetőséget is biztosítunk, így arra sincs szükség, hogy saját kerékpár macerás szállításával kelljen bonyolítani az utazást.

Egy jó kis visegrádi kerékártúrához tehát nem kell más, mint az ötlet és egy kis elszántság.

Az őszi erdő, ha két keréken indulunk neki, pecek alatt megmutatja magát a túrázónak.

Induljunk bár gyalogszerrel, vagy kerékpárral, a Mogyoró-hegy, a Kaán-forrás, a Pap-rét, vagy épp a Salamon-torony aranyba és bronzba borult őszi látképe kényelmesen, kiváló útvonalakon keresztül mutatja meg magát, amíg át nem veszi lassanként, méltó helyét a tél.

Ezért is érdemes sietni.
Ha szeretne még túrázni egy jót idén ősszel Visegrádon, nézze ki a megfelelő időpontot, hiszen a november már jóval kiszámíthatatlanabb, mint a színpompás október.


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Hogy érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét a TripAdvisor felületén!