Az utóbbi időben felfigyeltünk egy érdekes tendenciára, melynek eredményeképpen a karácsonyi időszakban is nyitva tartunk mindvégig. Szenteste is.
Töltsék velünk a karácsonyt, ha a megszokott forgatókönyvtől ezúttal mégiscsak eltérnének, de természetesen együtt szeretnének ünnepelni a nagy családdal. 

PIX_5628

Szenteste a családok közös estéje, természetes, hogy mindenki úgy igyekszik megoldani a dolgait már augusztus környékén, hogy biztos lehessen benne: december 24-én családjával, szüleivel, nagyszüleivel, esetleg a kicsivel tágabb rokonsággal ünnepelhessen.
Mindennek azonban a térbeli és szervezésbeli vonatkozásaival sokszor nem számol az ember kellő alapossággal, s ilyenkor derül ki, hogy egy komolyabb létszámú vendégséget tartani otthonunkban nem biztos, hogy egyszerű, de még az sem, hogy egyáltalán kivitelezhető.

A Hotel Visegrádnál erre is gondoltunk…

És persze egyáltalán nem az a célunk, hogy szállodába csábítsuk az embereket szentestén. Aki teheti, úgyis otthonában szervezi meg a vacsorát, otthpon fogadja a vendégeket, s éli át az év legfontosabb ünnepét szerettei körében. Ellenben ha nagy a család, és senki sem képes arra, hogy 20 fős vendégséget szervezzen étellel, itallal, hellyel, és mondjuk egy közös éjféli misével, akkor bizony nem árt, ha van egy alternatíva.

És bár lehet, hogy elsőre különösen cseng: karácsony a Hotel Visegrádban, a 13-15 fős közös karácsonyozás logisztikai vetületeit végigvezetve akár csak gondolatban is, elegendő lehet ahhoz, hogy elgondolkodjunk a lehetőségen.

Hogy mit biztosítunk? Gyönyörű környezetet egy hatalmas, feldíszített karácsonyfával, kiválóbbnál kiválóbb karácsonyi fogásokat, egy szép és autentikus betlehemi műsort, az este további részéére pedig első osztályú italokat a közös koccintásokhoz, és persze szállodánk wellness részlegét mindazok számára, akiknek kedvük támadna egy kis wellness kényeztetéshez.

A nagy közös éjféli misére, melyre szívesen látjuk kedves vendégeinket létszámstop nélkül (az utazást mi szervezzük), az esztergomi bazilikában kerül sor, mely Európa egyik legnagyobb templomaként ismeretes, s mely templom a magyar kereszténység szakrális központja (Szent István királyunkat is a bazilika elődjeként egykor itt állott templom kápolnájában keresztelték meg).

Ugye, hogy így már elgondokodtató? Egy karácsony, melynek során senki sem robotol a konyhában, senki sem kell vállára vegye a vendéglátás feladatát a családból, így az ebből esetlegesen adódó feszültségekkel sem kell számolni…

Töltsék együtt a karácsonyt! Töltsék nálunk a karácsonyt!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét a TripAdvisor felületén!