Tény, hogy a legtöbb fitneszbérlet január első napjaiban kerül megvásárlásra. Nem csoda: mindannyian meg akarunk szabadulni a december utolsó heteiben összegyűjtött plusz kilóktól. De miért ne tehetnénk mindezt szórakozva, kikapcsolódva Magyarország egyik leggyönyörűbb vidékén?

teli-fitness_teli-futas_hotel-visegrad

És persze az interneten is alaposan megugrik bizonyos weboldalak keresettsége az év első napjaiban.
A kalóriaguru.hu relevanciája ilyenkor hihetetlenül erős (ha még nem ugrott be pár kattintásra, Önnek is javasoljuk), hiszen tudni akarja mindenki, hogy a kellemetlenül, de letagadhatatlanul összegyűlt pluszokkal mi legyen – hogyan és mennyi idő alatt lehet megszabadulni tőlük egészségesen, és ha nem is végérvényesen, de 2017. december végéig azért viszonylag hatékonyan.

Nekünk azért a fárasztó gyakorlatoknál jóval kényelmesebb megoldásunk is van!


Téli felmelegedés a Hotel Visegrádban


A Hotel Visegrád wellness részlegének futópadjai is jó szolgálatot tesznek a kilók elleni küzdelemben, de ne feledje, hogy az országszerte ismert és népszerű sípálya is csodásan üzemel! A síelés remek kalóriaégető elfoglaltság…

Azt pedig kevesen tudják, a hidegtől olyan nagyon azért mégsem kell félni – már amennyiben az ember megfelelően rétegzett ruházattal rendelkezik. Kocogni, futni, nagyokat sétálni télen is lehet, Visegrád könnyedén megközelíthető helyszínei (mint például a gyönyörű erdei környezetben található Apátkúti-völgy) pedig a téli évszakban is lélegzetelállítóak.

A kerékpározással ugyanez a helyzet. Szállodánkban kerékpárt is bérelhet, csupán meleg sportruházatot kell magával hoznia, s máris indulhat a Telgárthy-rétre, a Salamon-toronyba, vagy ha igazán komolyan gondolja a kalóriaégetést, akár a Pilis magasabban fekvő pontjaira is.

Ne feledje: a súlyfeleslegtől szórakozva, aktívan pihenve, feltöltődés közben is megszabadulhatunk!

Még az is lehet, hogy szórakoztatóbb lesz ledobni azt az öt kilót, mint amilyen felszedni volt…


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green

 

Kép forrása: hipandhealthy.com