Számos, első rangú programmal és aktív kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtet a gyönyörű Dunakanyar szeptemberben is. A Hotel Visegrád vendégei minden esetre egész biztosan nem fognak unatkozni. 


Ezútta elsősorban a sport- és természetbarát vendégeink számára szeretnénk bemutatni néhány kihagyhatatlan pilisi lehetőséget, melyek mindegyike nyitott szállodánk szállóvendégei számára.

Könnyed gyalogtúrák a Pilisben

Pilisi túraprogramjainkhoz igény esetén túravezetőt is tudunk biztosítani, így garantált, hogy a legjobb útvonolakon juthattok el a legszebb helyekre. Rám-szakadék, Prédikálószék, Dobogókő, az eldugott kis pilisi falvak a hegyekben…
Nézzük meg együtt a lehetőségeket és induljunk útnak az év legtúrabarátabb időszakában!

Kerékpárral a Dunakanyarban

Ha imádjátok a bringázást és úgy érzitek, elindulhattok a 11-es út mentén is Esztergom felé, esetleg Szentendre irányába, vagy átkelhettek a Visegrád-nagymarosi komppal a Duna túloldalára, ahol isteni kerékpárút kanyarog a folyó mentén Zebegénytől lényegében egészen Budapest határáig. Aki persze inkább a hegyekbe vágyik, s egy kicsivel edzettebb is, a Visegrádról induló pilisi kerékpárútvonalakat is felfedezheti.

A Hotel Visegrád mindehhez szívesen biztosít a túrajavaslatok mellett kerékpárbérlési lehetőséget is.
Sőt! Szervezett, csoportos kerékpártúráinkhoz is csatlakozhattok!

Golf

És azt tudtad, hogy Visegrád közelében még golfozhatsz is? Méghozzá nem is akármilyen környezetben! A Szentendrei-szigeten található izgalmas és példaértékűen karban tartott golfpálya akár a haladóknak, de még a profiknak is izgalmas élmény lehet. A környezet pedig egészen lélegzetelállító…