Már csupán egy bő hónapunk maradt, s véget ér a szünidő, ismét megnyitnak az iskolakapuk, a fiatalság újfent megkezdi tanulmányiat. A családok számára ezzel véget is ér az az időszak, amely elsősorban a pihenésről, a nyaralásról, az önfeledt közös időtöltésről szól. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért találtunk ki egy wellness-csomagot, mely egy kicsit segíthet ebben a hirtelen nagy átállásban: a gyerekek is kaphatnak még valamit a lecsengőben lévő nyárból, míg szüleik is könnyebben állhatnak vissza az év nagyrészében oly jellemző munkanapok dolgos világrendjébe.

Visegrád – ahogyan ezt Ti már jól tudjátok -, olyan hely, ahová pillanatok alatt kirándulhat az ember, s ahol nyugodt szívvel „rejtőzhet el” egy picit a hétköznapok nem mindig oly könnyed történései elől, s ahol akár egyetlen nap alatt igazi feltöltődésben lehet része a kiruccanónak. A Hotel Visegrádnál az egyik legfontosabb törekvésünk, hogy ebben tudjunk mindig jobbat, mindig többet adni.
Alább egy kattintást követően részleteiben is megtekinthető nyár végi-kora őszi csomagunk is ennek szellemében született:

Tanévkezdési akció