A tavaszi nagy ünnepünk, a húsvét már csak alig másfél hétnyire van tőlünk. Íme hát egy remek ajánlat az ünnepi hétvégére Hotel Visegrádtól!


 

A húsvétról elmondható, hogy talán az az ünnepünk, amely leginkább kapcsolódik a világi örömökhöz.
A hosszú böjt és önmegtartóztatás, a szellemi és lelki megtisztulás után újra belevetjük magunkat az érzéki örömökbe. Ez azonban nem puszta hedonizmus és élvhajhászás: a különböző ételektől és az alkoholtól való tartózkodás után mindezeket húsvétkor úgy tudjuk magunkhoz venni, hogy nélkülözésük után újra valódi értékük szerint tekintünk rájuk. A főtt sonka a hús felemelkedése, a húsvéti kalács a kenyéré, a tojás pedig a tavasz és a termékenység jelképe.

Húsvétkor az életerő újra visszatér: Krisztus feltámad, a természet újjászületik a tavaszi napfényben, a böjt után pedig a testünk is ismét részesedhet a földi javakból. A húsvétnak tehát igazán illik megadni a módját…

Hol máshol lehetne jobban megülni az élet ünnepét, mint egy olyan természet közeli, hagyományainkhoz ezer szállal kapcsolódó közegben, mint Visegrád?

Húsvéti ajánlatunk keretében Ön is újjászülethet az év eleji hajtás után: az aktív pihenést kedvelők számára ajánljuk a pilisi túrát az első igazán tartós tavaszi napsütésben, vagy a Királyi Palota és a mesterségek udvarának megtekintését, a kalandvágyóbbak pedig kipróbálhatják magukat a Salamon-toronyban rendezett hagyományőrző lovagi tornánkon.

Azok sem csalódnak majd, akik „csak” pihennének egy jót wellness-részlegünk pezsgőfürdőiben és szaunáiban! Ez év első negyedének vége. Ideje a jól megérdemelt pihenésnek!

Ha pedig húsvét, akkor lakoma! A Renaissance Étteremben fejedelmi lakomáinkkal igazán királyi módon és emlékezetesen mondhat búcsút a böjtidőszaknak!

Tekintse meg Húsvéti Ünnepi Hétvégénk részletes ajánlatát és FOGLALJON MOST!Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva: