Most, hogy végre fellégezhetünk, s most, hogy végre nyitott lehetőség lett a belföldi utazás és pihenés, szeretnénk figyelmedbe ajánlani szállodánk remekbe szabott, szabadon felhasználható Ajándékutalványait.


Nászajándékba, születésnapra, házassági évfordulókra, ballagásra, diploma átadóra. A sort bárki szíve szerint folytathatja tovább. Mi egyet tudunk biztosan: a Hotel Visegrád Ajándékutalványainak egész biztosan örülni fog majd a megajándékozott, hiszen a Dunakanyar egyik legnépszerűbb, legtöbb szolgáltatást kínáló szállodájában lehet beváltani azokat.


Hotel Visegrád Ajándékutalványok  


A lehetőségek tárháza pedig igen széles: 5000 Ft-tól 30.000 Ft-os értékig lehet igényelni utalványainkat, melyek szállodánk valamennyi szolgáltatására beválthatóak (egyetlen kivételt az ünnepi, kiemelt időszakok képeznek).

Különleges Superior Ajándékutalványunk 2 főre, 3 napra és 2 éjszakára szól, beváltani pedig ráér a megajándékozott 1 éven keresztül. Ezt a lehetőséget kifejezetten ajánljuk azoknak, akik még keresik a megfelelő nászajándékot, de csak ebben a pillanatban találták meg. :)


Hotel Visegrád Ajándékutalványok