Bár most még senki sem mer konkrét dátumokban gondolkodni, az egészen biztos, hogy egy bármikor felhasználható Hotel Visegrád Ajándékutalvány telitalálat, ha ajándékötletet keresel.

Mindenki pontosan tudja, mi most a helyzet világszerte, így erről most nem szeretnénk külön értekezni, különösen nem egy olyan visegrádi szálloda weboldalán, amelynek látogatói közül mindenki arra kíváncsi elsősorban, hogy mikor mehetünk már végre wellnessezni egy jót. Erre pontos választ mi sem tudunk adni, két dolog azonban tény:

  • a hosszú és kényszerű szünetet arra használtuk fel, hogy felújítsuk szállodánk régi szárnyát, tehát az idei első vendégeinket már egy merőben új miliő fogadja majd,
  • jelen pillanatban is 3 Hotel Visegrád Ajándékutalvány típus közül választhatod ki a számodra legtökéletsebb ajándéknak ígérkzeő változatot.

Értékutalvány:

Az Értékutalvány előnye, hogy szabadon felhasználható a Hotel Visegrád szolgáltatásainak egész sorára a szállásfoglalástól egészen az éttermi szolgáltatásokig.

Családi Vasárnapi Wellness Utalvány:

Az egyik legnépszerűbb ajánlatunk. Egész napra szól, melynek része egy ebéd is, illetve wellness részlegünk teljes körű használata.

3 nap 2 éj Superior szobában 2 fő részére:

Egy igazi high class ajándék párok számára, melynek többek között egy valódi királyi lakoma is részét képezi.