Szállodánk őszi viszajáró vendégei minden évben kiemelt figyelemet kapnak, hiszen igaz, hogy a leghűségesebbekkel minden évszakban találkozunk, sokukkal többször is, ám a néha szomorkás, kicsit mindannyiunkat befelé fordító ősz vissza-visszatérői a legkomorabb időben is igazi, őszinte felüdülést hoznak a Hotel Visegrád egész csapatának. Nagyon jó látni Benneteket idén ősszel ismét, ennyi év után is. Nagyon szépen köszönjük a bizalmat!

„Ha akarom bent, ha akarom kint”

Szállodánké a Dunakanyar leggazdagabb programkínálata, ez pedig olyannyira igaz, hogy mi ősszel nem küldjük téli álomba kültéri programjainkat, hanem hozzáigazítjuk azokat az adott évszak jellegzetességeihez.
A kihívásokat pedig mindig is szerettük. :)

Lovagi torna a Palotaházban

Méltán legnépszerűbb programunk a lovagi torna, mely tavasztól kora őszig a Salamon-toronyban kerül megrendezésre, ám a hideg idő beálltával ez a helyszín egyre kevésbé tud komfortos vendégélményt nyújtani. Emiatt úgy alakítottuk ki annak idején a Palotaház legnagyobb termét, hogy az késő ősztől kora tavaszig tökéletes helyszíne lehessen ennek az alapvetően kültéri, rendkívül látványos programnak is.

Olyan itt nálunk, mintha hazajönnél

A Hotel Visegrád kapcsán pontosan tudja minden viszajáró vendégünk, hogy a családias légkör itt cseppet sem valamiféle üres szlogen. Ez a család pedig úgy nő egyre nagyobbra évről évre, hogy az életérzés, a miliő egy cseppet sem veszít értékéből. Sőt!