Egyre nagyobb hangsúlyt kap hazánkban is a belföldi turizmus. Ráadásul nem azért pihenünk itthon, mert „most jó lesz ez is”. Összeszedtük az 5 legfontosabb érvet.

 

„Ó, egy jó kis hosszú hétvége”

Nálunk különösen dívik az utóbbi időkben a hosszú hétvégék jelensége, köszönhetően részben annak, hogy egyre több a hivatalos munkaszüneti nap, részben pedig annak, hogy az előbbit sokszor szerencsésen megtoldja a naptár aktuális állása (vagy szabad pénteket, vagy szabad hétfőt kapunk).
Ilyen alkalmakkor bonyolult és arányaiban véve eléggé macerás, és hosszadalmas is volna külföldre utazni, ráadásul anyagilag sem jönne ki szerencsésen a matek. Idehaza viszont miénk lehet mind a három nap, annak valamennyi előnyével. Kedden indul is a hét? Sebaj, akkor hétfőn csak délutánig maradunk a szállodában az este helyett…

„Ide mindig jól esik visszajönni”

Egy igazán jó magyar szállodát mindenki szívesen megjegyez magának, majd ha ideje engedi, hamarosan vissza is tér. Rövidesen pedig törzsvendég lesz. Ugye nem is kell mondanunk, mennyire jól eső érzés, ha a szállodában tudják a nevünket, igyekeznek kedvenc szobánkat előkészíteni a számunkra, és szinte családtagként üdvözölnek bennünket újra és újra.

„Fedezzük fel az ország másik felét is”

Idehaza megtehetjük, hogy kedvünkre válogassunk a kínálatból, és még csak milliárdosnak sem kell lennünk hozzá. Néhány év alatt kitapasztalhatjuk, hogy melyek lesznek azok a szállodák, üdülőhelyek, amelyeket később rendszeresen is felkereshetünk majd, legyen szó egy gyönyörű kastélyszállóról, vagy akár a kedvenc tájegységünk legjobb szállásajánlatairól, hoteljeiről, panzióiról.

„Egy jó wellness ma este?”

Itthon vagyunk. Lehet, hogy a hét közepén döntünk úgy, hogy elég volt egy kicsit a világból, nagyon jó lenne egy kis kényeztetés. Az ember bepattan az autóba és nemsokára már relaxálhat is kedvenc wellnesseinek egyikében, amit ötlete, hangulata szerint választhat ki, akár abban a pillanatban, amikor megfogalmazódik a rövid kikapcsolódás gondolata.

„SZÉP-Kártyával is lehet”

Munkavállalóként rengeteg helyen jár a SZÉP-Kártya, melynek egyenlege minden évben frissül. SZÉP-Kártyáinkat pedig számtalan helyen gond nélkül felhasználhatjuk. Érdemes, mert jár. Érdemes, mert Magyarországot pihenve felfedezni, bizony páratlan élmény!


Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva:

hu_reviewus_green