Rendelhető programok

Lézerharc a palotaházban

Visegrád központjában, a Palotaházban található 600 négyzetméteres beltéri lézerharc pályánk, ahol egyszerre legfeljebb 10 versenyző tud megküzdeni két csapatra osztva.

Rendelhető programok

Lovagi torna bemutató

Wellness szállodánk vendégei részesei lehetnek egy különleges programnak, a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagi tornái által.

Rendelhető programok

Középkori csapatépítés

A lovagok vezetésével a csapatok megmérkőzhetnek egymással egyéb próbatételek mellett íjászatban, csatacsillag- és kelevéz hajításban, s kipróbálhatják a középkor rettegett hajítógépeit is.

Rendelhető programok

Sétahajózás a Dunán

Visegrádról indulva a Fellegvár, a Salamon torony, a Királyi Palota, Zebegény kastélyai, s még a festői naplemente és a kivilágított partok csillogása is az élmény része

Rendelhető programok

Élményséta a Királyi Palotában

Monumentális helyreállítása óta Visegrád híres látványossága a középkori alapokon nyugvó, a reneszánsz idején felvirágoztatott, európai hírű Királyi Palota.

Rendelhető programok

BBQ party a Pilisben

Szállodánk vendégei egy egész napot tölthetnek a szabadban, az erdő friss levegőjén, segítőtársaink kíséretében, akik lenyűgöző BBQ fogásokat varázsolnak az asztalra

Rendelhető programok

Királyi lakomák, borvacsorák

Királyi lakomáink színhelyéül Visegrád gasztro-paradicsoma, a korszakot hűen reprezentáló Renaissance Étterem szolgál.

Rendelhető programok

Bowling

Vendégeink esős napokon sem unatkoznak, hiszen a wellness programok mellett a Hotel Visegrád bowling, csocsó és darts csatákra is lehetőséget biztosít.

Rendelhető programok

Látványvacsora a Palotaházban

Csoportjaink kedvelt programja a Palotaházban elkölthető látványvacsora, melynek során az érdeklődők nem csupán jól lakhatnak, de megismerkedhetnek a környék és a középkor legkedveltebb ételkülönlegességeivel is.